Newsflash: FYBE op de Vortex CFO dag

Afgelopen week waren we te gast op de Vortex CFO Dag, een belangrijk evenement waar financiële leiders van de verschillende portfoliobedrijven van Vortex bijeenkomen. Dedmer Taekema, Joël van de Beek en Sander van Angeren waren namens ons aanwezig bij deze sessie.

CFO’s Tom Krikke (Energy21) en Mark Dotinga (Health Cloud Initiative) deelden kort maar krachtig hun ervaringen met integratietrajecten. Ze gaven waardevolle inzichten in hoe financiële systemen kunnen worden geïntegreerd in een buy and build scenario.

Daarna was het de beurt aan onze FYBE Partners Joël en Sander. Tijdens een interactieve sessie deelden zij hun kennis en ervaringen over de verschillende (financiële) software die momenteel op de markt is. De discussie bood een waardevol platform om inzichten te vergaren en best practices te delen met alle aanwezigen.

Het was erg waardevol om deel uit te maken van dit inspirerende en wat ons betreft zeer geslaagde event en we kijken uit naar toekomstige samenwerkingen en bijeenkomsten.

Gerelateerde verhalen

  • Banner casestudy Joel en Martin - 1
    Een succesvolle samenwerking: Martin en Joël bij CIMC Liquid Process Technology
  • Transfer Pricing
  • Mark gaat van zelfstandig ondernemen naar samen ondernemen.