Tijdstip: 09:00 tot 17:00
Locatie: Fysiek en online (geef je voorkeur door)

๐’๐š๐ฆ๐ž๐ง ๐…๐ซ๐ž๐ž๐ฅ๐š๐ง๐œ๐ž๐ง ๐ข๐ง ๐…๐ข๐ง๐š๐ง๐œ๐ž?

Op dinsdag 19 April van 09:00 tot 17:00 organiseert FYBE een kennismakingsdag voor Financials. ๐–๐š๐ญ ๐ค๐š๐ง ๐ฃ๐ž ๐ฏ๐ž๐ซ๐ฐ๐š๐œ๐ก๐ญ๐ž๐ง ๐ฏ๐š๐ง ๐๐ž๐ณ๐ž ๐๐š๐ ? De FYBE kennismakingsdag is een event voor Financials die graag willen starten als Freelancer of juist meer willen weten over het ondernemerschap.
Heb jij vragen over het ondernemerschap? Of zit jij in loondienst, maar ambieer je het ondernemerschap? Tijdens deze ondernemersdag kun jij al je vragen stellen aan de FYBE community. Wij vertellen je graag meer over de kansen in de markt, kennisdeling, interim-opdrachten, netwerk en onze samenwerkingen met start-ups, scale-ups en groeibedrijven.

๐•๐จ๐จ๐ซ ๐ฐ๐ข๐ž ๐ข๐ฌ ๐๐ž๐ณ๐ž ๐๐š๐  ๐›๐ž๐๐จ๐ž๐ฅ๐ญ?

– CFO’s
– Finance directors
– Business & Financial controllers
– Finance managers

๐‡๐จ๐ž ๐ณ๐ข๐ž๐ญ ๐๐ž ๐๐š๐  ๐ž๐ซ๐ฎ๐ข๐ญ?

Vanuit FYBE zijn wij de hele dag (09:00 tot 17:00) beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden. ๐‰๐ž ๐ค๐š๐ง ๐ž๐ž๐ง ๐ญ๐ข๐ฃ๐๐ฌ๐ฅ๐จ๐ญ ๐ฏ๐š๐ง 30 ๐ฆ๐ข๐ง๐ฎ๐ญ๐ž๐ง ๐ซ๐ž๐ฌ๐ž๐ซ๐ฏ๐ž๐ซ๐ž๐ง ๐ณ๐จ๐ฐ๐ž๐ฅ ๐จ๐ง๐ฅ๐ข๐ง๐ž ๐š๐ฅ๐ฌ ๐Ÿ๐ฒ๐ฌ๐ข๐ž๐ค ๐›๐ข๐ฃ ๐จ๐ง๐ฌ ๐จ๐ฉ ๐ค๐š๐ง๐ญ๐จ๐จ๐ซ ๐ข๐ง ๐€๐ฆ๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ๐๐š๐ฆ. Zie onderstaand het aanmeldformulier

**Geef bij de aanmelding jouw voorkeur door (vink ‘anders’ aan en plaats in de tekstbalk fysiek/online + het gewenste tijdstip)**

๐Ž๐ฏ๐ž๐ซ ๐…๐˜๐๐„

Wat we met FYBE willen bereiken? Een community bouwen waarin zzpโ€™ers van elkaar leren en samenwerken, met behoud van flexibiliteit en vrijheid. Een FYBE-ondernemer onderscheidt zich door de volledige ondersteuning van een kennisgedreven organisatie waarbij passie en gedrevenheid als norm gelden. Samen ondernemen betekent succesvoller ondernemerschap, is onze ervaring.